Thursday, March 10, 2011

AkusZ n prODuk HerB


losyen Mustajab Pati Halia & Limau Nipis
RM24.00
Di kalangan pengamal ubat-ubatan herba, air perahan buah limau nipis yang dicampurkan dengan kapur makan dikatakan boleh mengempiskan badan ibu-ibu bersalin hanya dengan menyapukan ramuan itu dibahagian perut. Jus buah limau nipis membunuh kuman disenteri, kolera dan tifoid. Asid sitrik yang terkandung dalam limau nipis berkesan menghilangkan lemak dan menguruskan badan. Asid sitriknya juga boleh digunakan untuk melegakan perut dan melancarkan penghadaman. Minyak yang diperah daripada kulit buah limau nipis digunakan sebagai pewangi dan aroma terapi dalam perubatan alternatif.

Losyen yang diperkaya dengan Vitamin E ini, mempunyai peranan penting untuk kulit, memcegah terjadiya penuaan, melindungi kulit dari kerosakan akibat radiasi sinar ultraviolet, mempercepat proses penyembuhan luka dan parut dan anti radang. Maka itu fungsi Vitamin E amat penting bagi tubuh dan kulit. Salah satu peranan penting Vitamin E melalui beberapa penelitian terbukti sebbagai zat anti oksida yang melindungi sel-sel tubuh dari serangan radikal bebas.

Fungsi :
Urutan seluruh badan
Membakar lemak dan melangsingkan badan
Sakit otot dan sendiKembung perut dan sakit belakang
Mengurangkan selulit
Melegakan sakit akibat sengugut
Menyingkirkan toksin
Anti bakteri
Mengurangkan kedutan pada kulit
Menghilangkan rekahan pada perut dan punggung
Sesuai untuk wanita lepas bersalin
Kegunaan seisi keluarga

FIRST TIME AKU PAKAI THIS PRODUK..TIME AKU PAS BERSALIN..NORMAL LA BADAN BUKAN CAM DULU LER..( CUTTING BAEK PUNYA )SUKA-SUKI AKU NAK TRY JER..RASA BESH BLA PKAI..BERANGIN JER..DA SEBULAN LA PKAI INI PRODUK..XDAK LA KEMPIS ON DA SPOT..KENA BYK BERSABAR LA..BKAN KEMPISKAN PERUT SAJA TAPI BLEH SLIMMMING GAK ( PADA YG BYK LEMAK2 )HILANG SENGAL2 BADAN...AKU SELALU PKAI TIME NAK PEGI QEJA..KALO HARI CUTI SELALU PKAI TIME NAK TIDOQ..KALO NAK BERKESAN PAS SAPU , BALUT NGAN BENGKUNG...GIRDLE KER..
SKUNK AKU TRY YG LEBIH HOT PLAK ( KOTAK WANA OREN - PRODUK YG SAMA GAK )MASYUK SKIT DARI YG HIJAU NIE..PAKAI PONG SAMA GAK CAM YG HIJAU...